Det pusler om natten.

Nu er det blevet koldt om natten, og vanen tro så kommer de små mus jo ind i varmen – nogen bliver så godt nok hjulpet lidt, måske mod deres vilje.

Mens Felix ser til i ophøjet ro, så er Fluffy på farten. Forleden nat vågnede jeg ved en underlig “skrabe” lyd fra badeværelset. Da jeg havde fået mig kæmpet ud af søvnens greb, så måtte jeg jo ud på det badeværelse og se hvad der skete derude.

sdr

musefælde – nu uden mus.

Udover Fluffy, så lå der en musefælde på gulvet – med en mus i!!! Det magtede jeg ikke lige at gøre noget ved, så jeg slukkede lyset og gik i seng igen. Men lyden fortsatte – jeg forstod ikke noget, så op med mig igen – troede egentligt først, at det var Fluffy der legede med den døde mus – men den var ikke død – musen – fælden var klappet ned skævt på hovedet og den stakkels mus kæmpede jo for at komme fri. Nå så var jeg jo nødt til at gøre noget ved det. Fat i en plastikpose, op med mus og fælde – og så var gode råd jo dyre, for jeg kan ikke slå et dyr ihjel – Johnny sov, og det skulle han have lov til – ved nærmere eftersyn, så var musen ikke så skadet og jeg fandt ud af hvordan jeg fik fælden klappet op – og så blev den lille fyr sat ud i haven igen. Jeg vil lige sige, at vi ikke har nogen musefælder, men hvem manglede så en? Johnny var efterfølgende rundt til naboerne og ville aflevere den igen – men ingen ville kendes ved den.

Nå, men morgenen havde mere at byde på – for snart kom Fluffy ind med endnu en mus – dennegang uden fælde – først troede jeg det var den samme, men det var det ikke – denne levede også, uden at der var krøllet så meget som et knurhår på den – så den måtte også retur til haven.

Nu var Johnny stået op.

Da jeg redte seng i soveværelset, fik jeg lige set Fluffy runde hushjørnet med endnu en mus i munden – jamen altså – så jeg stod parat i stuen til modtagelse, for den skulle nødig slippes løs inde i huset, jeg fik fat i den – åh nej altså, sådan en fin lille en, store sorte øjne og små fødder – det var så heller ikke en af de tidligere – men nu trådte Johnny ind på scenen, fik musen og så var den død. Jeg dur ikke til sådan noget. Selv edderkopper bliver sat ud i naturen. Sikken en søndagmorgen, resten af dagen forløb uden flere mus.

cof

Fluffy venter på jeg bliver klar til vores leg i haven.

sdr

Fluffy hjælper med de sidste blade der skal ned fra træet.

I sidste uge følte jeg et stort behov for at feje blade sammen på terrassen – Fluffy følte så åbenbart et stort behov for at klatre i træet, så hun kartede rundt mens jeg fejede blade, på den måde hjælper vi hinanden. Begge katte er meget tilfredse med at vi er i haven, ikke bare til leg, de følger begge med i det der sker derude.

Mine problemer med venstre hofte er stadig ikke løst, i sidste uge var jeg til endnu en undersøgelse, der ikke viste noget, og det er jo positivt (jeg har sådan en fornemmelse af, af der ledes efter noget som ikke skal være der, så når lægen siger: “der er ikke noget i vejen her”, så er det jo godt). Nu skal jeg så til røntgen af hoften og til scanning af bughulen.

Jeg har så store smerter at jeg kunne “hoppe i havet” – smerterne i hoften gør at det venstre ben heller ikke har det så godt, det hæver (derfor troede lægen jeg havde fået en blodprop der) og når det er værst, så kan jeg dårligt trække det ben efter mig og da slet ikke løfte det.

Så, jeg har det ikke så godt i øjeblikket.