Farvel til en meget dyr måned.

oznor

Lidt vinter har vi da haft.

Så er vi i februar, allerede en måned er der gået, af dette nye år. Nå, vi begræder dog ikke ligefrem at gå ud af januar, for det har godt nok været en dyr måned.

De nye telefoner var jo noget vi ligesom selv valgte – inden pengene begyndte at fosse ud af kassen – og den nye vandvarmer er vi meget glade for, det skulle jo ligesom til, men så begyndte det at skride lidt.

Vi havde bestilt en ny vask til køkkenet (endelig er det projekt lykkes for mig), men da den så kom (efter 3 ugers leveringstid) så var den forkert :-( øv altså. Men hvis vi skal se det positive i det, så lærte vi da at returnere en meget stor pakke til Nordjylland. Havde måske nok foretrukket at kunne kører et sted hen og bytte den, men nej, vi skulle lære hvor nemt det er at bruge henholdsvis GLS eller PostNord (af alle) til dette foremål – det er godt nok nemt, så har vi lært det. Og en ny vask er bestilt, leveringstid er ukendt indtil nu.

Men men, det er ikke slut endnu (og det var januar så heller ikke), for vores tørretumbler besluttede, at 7 år hos os måtte slutte og den ville på pension (eller hvor tørretumblere nu skal hen, når de ikke varmer mere), så en ny er bestilt og bliver leveret i næste uge.

Det har så ikke været udgifter altsammen. Forleden aften listede en lille kat ind (mens jeg sad og læste) og begyndte at lege i køkkenet – Fluffy leger meget med diverse fjer hun finder i haven, så jeg reagerede ikke lige på legen.

Da jeg kom ud i køkkenet blev jeg mødt af sorte fjer over det hele og Fluffy der havde fanget en solsort. Så igang med støvsugeren måtte jeg, mens Fluffy så til.

mde

mde

mde

mde

Det har hun ventet længe på, altså at fange en af de frække – hun ligger på lur ved hushjørneren eller kryber på maven frem imod en fugl, men de ved jo hun er der, og flyver bare.

Vores knive trængte til at slibes. På Køge Torv holder der en skærsliber hver 1. lørdag i måneden, det var jo så igår, så til Køge med os. Vi skulle lige slå en time ihjel inden vi kunne få knivene med os, så rundt i byen gik det. Bland andet endte vi i gågaden (den del hvor der ikke er så mange butikker) og der lå der lige en butik med så mange ting at vi blev helt rundtossede.

Tjek lige denne butik ud www.kasouga.dk – helt vildt med varer. Johnny hjemførte en flaske vin og derudover faldt vi – naturligvis – for disse små skåle, sikke et udvalg.

dav

meget smukke skåle.

nfd

den røde farve er jern.

nfd

nfd

Skålene er fra Bali, vi fik en lang forklaring om hvordan de laves – en smadder hyggelig forretning.

mde

et godt grin.

I sidste uge var jeg til “tøsefrokost” hos en dejlig kvinde, vi kom blandt andet til at tale om bøger. Jeg er mest til krimier, men kan da godt lide en kærlighedsroman engang imellem. Men jeg havde aldrig læst noget af hende her. Så jeg lånte bogen (noget jeg ellers aldrig gør, bryder mig nemlig heller ikke om at låne mine egne ud – undtagen til datter og svigersøn) – og takker dybt for at blive bekendt med Hella Joofs univers. Hold da op hvor har jeg grinet så tårerne trillede – tror jeg skal læse noget mere af hende.

I denne uge har jeg haft pådraget mig en forkølelse, som forhåbentlig er ved at forlade mig igen, tiden er ikke til den slags. Arbejdet kalder, men jeg er godt med.

Vi har i det hele taget hygget os gevaldigt i januar – bortset fra det med pengeforbruget. Johnny holder fri – nå ja ikke helt, der har jo været et bryggers der er blevet renoveret – hver dag har vi spist frokost sammen, stort set en daglig god øl til også samt små snapse er det også blevet til – arbejdet er blevet gjort stille og roligt, ingen stress.

Nu er Tivoli åbnet med deres vinter, det skal vi da også lige ind og se på et tidspunkt.

Jeg lytter til min krop, laver min daglige øvelser for ryg og bækken, går min daglige tur (hold da op hvor har jeg været våd nogen gange, min skindfrakke har vejet flere kilo mere end når den er tør, men skidt med det – dejligt at kunne gå igen).