Leg i skum, Hundested sandskulpturer og glasskibe.

sdr

Villads i skumbad.

Vores borger og erhvervsforening holdt høstfest i starten af måneden, og som et sjovt indslag i underholdningen, sørgede Falck for at fylde noget af parkeringspladsen med skum – til ungernes meget store fornøjelse. Det var sjovt. Faktisk utroligt hvad sådan noget skum kan gøre for børnene.

burst

Hundested sandskulptur festival.

Sidste år gæstede vi Hundested, for at se deres sandskulpturer – ikke nok med skulpturerne, så var der jo et liv uden lige på havnen – noget vi ikke lige var klar over.

Så i år skulle vi på tur med min bror og svigerinde (det gør vi jo engang i mellem) og det skulle være til Hundested. En super dejlig dag fik vi sammen. Efterfulgt af frokost, forstås, på havnen og en tur rundt i alle de små forretninger som også ligger der.

Vi skulle bl.a. vise dem de 2 firmaer der har indgået aftale om at lave de helt utroligt smukke glasskibe – det ene firma laver delen af træ og det andet det af glas.

cof

kr. 165.000,- (og nej, der er ikke et nul formeget)

Sikken et arbejde med at dekorerer skibene til sidst, kan godt forstå de er dyre.

sdr

mange forskellige former.

sdr

smukke detaljer.

Når man bevæger sig rundt i glaspusteriet og forretningen, så er det med at holde tungen lige i munden, ikke noget med rygsække og store tasker – gys, hvis man får væltet et skib eller en anden dyr ting på gulvet.

cof

vejbom til havnen.

Det var i det hele taget meget kunstnerisk at gå omkring på havnen – se lige denne bom bare.

Der er også maleriudstilling og der forelskede Johnny sig i to små malerier at en lokal kunstner Hans Kilian, i nogle dejlige blå farver (troede det kun var mig der havde en blå periode), så noget fik vi da med hjem.

Dejlige oplevelser samler vi på. Nu er vejret jo slået om, sådan til noget mere naturligt, i hvert fald for os i Danmark. I de 3 måneder det har være mega varmt, så har jeg haft det så godt i kroppen, ingen nævneværdige smerter, kvalmen har holdt sig pænt i baggrunden, energien i top – men så skal jeg da ellers lige love for at jeg er kommet ned på jorden igen.

I 14 dage har jeg i den grad være lagt ned af kvalme (havde helt fortrængt hvor forfærdeligt det er), faktisk troede jeg, at kroppen nu havde accepteret den medicin jeg skal have og stoppet med de gener der er, men der tog jeg godt nok fejl. Ligesom jeg dårligt kan pege på et sted på kroppen, hvor jeg ikke har ondt – helleduseda hvor er jeg dårlig.

Nå, jeg kan så glæde mig over, at alle mine blodprøver er fine – og det er godt.

Her sidst i september skal vi til årsmøde i MPN-foreningen (os med disse blodsygdomme), det glæder jeg mig til, for der skal tilsyneladende være en foredragsholder der vil underholde med viden om de følgesygdomme der er i mave/tarm området. Heldigvis bliver der forsket mere og mere i, hvilke følgesygdomme der er, og det er desværre mange: hjertet, øjnene, blodkar, mave/tarm, hjernen og huden, så der er nok at tage af.