Gode oplevelser og et bøjet ribben.

Vi starter med de gode oplevelser.

cof

33 år gammel køkkenvask.

cof

nye køkkenvask.

Dette år startede med en varmtvandbeholder der gik itu – det medførte renovering af vores bryggers (det er blevet så flot) og strakte sig ind i køkkenet, hvor vores gamle køkkenvask endelig blev udskiftet – synes nu også at 33 år er ganske flot klaret – køkkenet og denne bordplade er iøvrigt også 33 år og selvfølgelig har lågerne nogle ridser, men jeg er stadig super glad for det køkken, så der skal ikke udskiftes noget.

cof

nyt spejl på badeværelset.

Nu er jeg jo kommet på instagram og følger især havesider og boligindretninger – og lige meget hvor jeg vendte og drejede mig, så poppede der spejle op, så først på kræmmermarked med os (Lov Kræmmermarked ved Næstved) hvor vi købte dette til stuen:

oznor

nyt spejl i stuen.

Men en tur på facebooks market place åbenbarede det smukkeste spejl til kun kr. 200,-. Det skyndte jeg mig at hente og det pryder nu vores badeværelse – en daglig glæde at se på.

ozedf

Påskeliljer.

Denne tid med alle de påskeliljer og tulipaner, er da bare noget af det bedste – bliver totalt glad i låget over de farver. Selvom vi er ved at “gå bort” i blomsterløg, så kan man jo slet ikke lade være med at købe og så bagefter ud i haven med dem, så kan man glædes over dem næste år.

ptroz

koncert med Folkeklubben

Jeg gav Johnny billetter til koncert med “Folkeklubben” i julegave, det var så i lørdags (16.3.19) det skulle foregå. Det var en “stå op koncert” ikke det bedste for mig, men Johnny fandt et stykke væg som jeg kunne stå op ad, fin udsigt til scenen, god musik, alt var godt – endnu en dejlig oplevelse.

cof

skov under vand

Nu har det regnet så meget at selv skoven ikke kan optage mere, jeg pisker ud og gå tur når det er tørvejr. Det vejr vi har fået os er da helt utroligt – heldigvis har vi ikke kælder og vores område ligger så højt at der ikke er fare for oversvømmelser, men alligevel.

dav

det her er smart.

Forleden handlede jeg i Matas og hjembragte i den anledning dette smarte net, der er lavet af genanvendte plastikflasker. Nu er flere og flere butikker jo begyndt at tage penge for plastikposer – ikke fordi det betyder det store for os, vi har altid div. tasker og net i bilen når vi er på indkøb, og har længe fravalgt at købe plastikposer – men når man feks. handler i H&M, så skal man også betale for en pose (og det er helt OK) og nogle gange er lige netop et besøg i H&M meget impulsagtigt :-) og der er dette net jo bare så smart at have i tasken, det fylder ikke noget.

Johnny har et stort rhododendron bed i haven – blomster har det jo med at vokse og dette bed trængte til en kærlig hånd. Faktisk skulle det have været gjort sidste år, men arbejde og tørke gjorde det umuligt – nu skulle det så være. Og hold nu op for et arbejde, rhododendronerne var ikke helt enige i at skulle “ompottes”, men op af jorden kom de og ned i de nygravede huller.

Når nu vi var igang – og solen iøvrigt styrtede ned fra himlen, totalt fantastisk vejr igår ovenpå al den regn, jamen så skulle jeg da også ud og klippe alt muligt ned (har købt en ny saks med 3-dobbelt klippekraft, den skulle da stå sin prøve, tænkte jeg) så ud i haven med mig. Har glædet mig fuldstændigt vildt til at komme i haven og ordne og klare. Der gik dog ikke langt tid, før jeg  – bukket over nogle elefantgræs – fik en voldsom smerte i venstre side – først tænkte jeg – hjertet – men nej, det var det ikke. Derimod genkendte jeg smerten fra et trykket ribben (skulle for år tilbage hente noget bag en sofa, og vupti så kunne jeg ikke grine i 6 uger) – altså jeg kender ganske enkelt ingen mennesker der kan trykke et ribben på den måde, som mig. Faktisk ved jeg endnu ikke hvad der ligesom sad i klemme i mit tøj, havde fjernet min telefon fra en lomme, den generede nemlig – nå ,men jeg havde jo ligesom en plan med det havearbejde, så jeg moslede afsted, klippede og beskar og slæbte grene og andet affald ud i traileren – for det er nemlig sådan med trykkede ribben, at smerten forstærkes den første tid, sådan ca over 1-2 uger, for så at aftage – så derfor skulle jeg have klaret så meget som muligt igår, så kan jeg pive idag – det gør jeg så. Men hold da op hvor er vi tilfredse med at have fået lavet det havearbejde.

Jeg har i et stykke tid ikke haft det så godt, er begyndt at få både synsforstyrelser og hovedpine – føler det somom sygdommen “rører på sig”. Jeg har bedt min hæmatolog om en samtale (for en uge siden) – men er stadig ikke blevet kontaktet. Til gengæld har jeg nu 2 gange modtaget en indkaldelse til undersøgelser/scanninger som jeg ikke skal til – ved opringning til det pågældende hospital for at afmelde (ingen minus til mig, for at udeblive), fik jeg den besked at der desværre var en fejl i sundhedsplatformen, således at systemet helt selv lavede en masse indkaldelser til undersøgelser som folk slet ikke skulle til – hold da op, hvor har jeg ondt af de mennesker der sidder rundt omkring på hospitalerne, ressourcespild i den grad. Nå, men derfor tænker jeg at min hæmatolog slet ikke har fået besked om at jeg ønsker at tale med ham, lidt ligesom at bestillingen på mine blodprøver var forsvundet ud af systemet.

I dag skal vi til foredrag på Roskilde Hospital, det glæder vi os til – det ville være så nemt hvis jeg lige kunne smutte ind på ambulatoriet hvor jeg jo ved min hæmatolog sidder, men han er fuldt booket, for han er der kun om onsdagen – nå, jeg overlever nok.

Sidst fortalte jeg om “Mr.Grey” (en kat) som åbenbart har besluttet at flytte ind hos os. Da jeg fortalte en veninde om ham, fik hun nogle sjove associationer med navnet (noget med håndjern, masker og noget) det lo vi meget af, men for at fortsætte den fortælling, så opfører den kat sig somom han altid har boet her, nu kan jeg komme så tæt på ham at han allernådigst lader sig nusse og kæles for – det er jo også mig med maden. Han er silkeblød – vi ved dog stadig ikke om han måske bor et andet sted, men sulten det er han ihvertfald og maden er jo så her på matriklen.