Havearbejde, Tivolitur – skønne forår.

I de sidste 3 uger har jeg virkeligt kunne mærke mit ribben, jeg vidste jo godt at de første 14 dage ikke ville blive sjove, det har de så heller ikke været, men hvor har jeg dog lidt – ikke kunne sove på vestre side, at nyse og hoste skulle der virkeligt tages “tilløb” til, ja bare det at trække vejret var en udfordring – men nu går det mod bedre tider, vi håber så også at varmen og foråret “kommer igen”, for det er hvinende koldt lige pt. Men der er alligevel sket dejlige ting.

smacap_Bright

nyt blomster bed.

Et gammelt blomster bed skulle gøres større, for vi havde 4 meget store hortensiaer i et andet bed, som trængte til at få noget bedre plads. Så Johnny måtte igang – mit ribben var ihvertfald ikke til gravearbejde.

oznor

først skulle stenkanten laves.

ptroz

og så skulle hortensiaerne flyttes.

I sidste uge lykkedes det så at få flyttet hortensiaerne og plantet andre ting som har stået i potter og ventet på at bedet blev klart – åh hvor er jeg glad for at det nu er klaret, så mangler vi blot det bed som hortensiaerne stod i, for det ser noget elendigt ud nu, men kommer tid kommer råd.

oznor

Felix følger med i arbejdet.

oznor

Fluffy ser noget vred ud her, det er hun ikke, hun er den gladeste kat man kan tænke sig.

oznor

Tivoli tur

smacap_Bright

Tivoli i påskens tegn.

Vanen tro var vi i Tivoli, da vi var til tandlæge i København – meget smukke farver og blomster – man er helt opløftet efter en tur rundt i haven.

oznor

Rødvig

I sidste uge var jeg til loppemarked i Rødvig og gik efterfølgende en tur rundt i byen. Vejret var vidunderligt og jeg synes I skulle se en af de opsætninger en lokal mand laver. Han sætte sten ovenpå hinanden uden lim, de må holde det de kan, så laver han nogle nye hvis de “gamle” falder fra hinanden, de står hele vejen langs stranden og også andre steder.

oznor

Rødvig havn.

oznor

“Sol” i vejkanten.

På min gåtur rundt i byen ser jeg nu, at mælkebøtterne skyder op alle vegne – er super glad for at de er i vejkanten og ikke i vores græsplæne, men farverne er smukke – jeg har noget med gult i øjeblikket, kan næsten ikke få nok – nå, det passer jo så meget godt med påskefarverne :-)

dav

hvor er vi heldige.

På facebook er der jo en del forskellige konkurrencer, i forbindelse med en fest i vores by – Stevns Festen – så havde vores lokale brugs udloddet 2×2 billetter med spisning. Johnny tænkte at det kunne han da lige prøve at deltage i.

Og vupti så havde han vundet 2 billetter til festen. Det var vi så i går. Super arrangement – musik med Kim Larsen Jam og en DJ til at spille når de andre holdt pause – sikken en fest vi havde i nat.

I aftenens løb kunne man købe nøgler og forsøge at vinde kontanter – jeg stak Johnny 100 kr og bad ham om at købe 5 nøgler. Når alle nøgler var solgt så kunne man prøve om man kunne åbne en lås med en af de nøgler man havde købt. Der var 4 præmier – 2×1000,- kr. og 2×1500,- kr.

Da tiden var til at afprøve nøglerne stod man pænt i kø, for spændende var det jo. Jeg kan godt sige jer, at det var en spøjs følelse at nøglen (min) drejede rundt og åbnede hængelåsen – og endnu mere at vende låsen og se hvilken præmie vi havde vundet.

Når nu heldet i den grad har tilsmilet os, hvorfor i himlens navn har vi så ikke købt en lottokupon? Nå, det er måske også at spænde buen for meget, men glade det er vi naturligvis for en gratis fest og for at vinde den ene af hovedpræmierne – totalt dejlig aften.