Heldet tilsmiler mig i denne tid.

For en uge siden, var vi til et meget spændende foredrag omhandlende en ny medicin til min sygdom. Det kaldes ganske vist en vaccine, men det er ikke noget på linie med feks. en influenzavaccine (så man ikke blive syg) men derimod en form for medicin udviklet af vores immunforsvar, således at ens eget immunforsvar kan “dræbe” cancercellerne. Foredragsholderen har vi hørt før – sidste år på vores årsmøde i Svendborg – han er helt utrolig til at forklare disse ting, så man kan forstå det, selvom det er “langhåret” som han siger.

Desværre for dem med min sygdom (der er 3 slags), så er det ikke lige præcis min sygdom man vil kunne vaccinere mod, men derimod en anden “afart”. Det er nemlig sådan, at nogen af os – udover blodcanceren – også har en yderligere mutation i cellerne, og man har så haft størst held med lige netop den mutation som jeg ikke har – men der forskes så også i medicin til “min” sygdom (os med en anden mutation) – men det er da godt nyt for de andre, der måske kan nås med ny medicin.

Nå, men udover meget dejlig viden på området, så kom jeg også hjem med en forbrænding – de har godt nok varm kaffe i det Frivilligcenter i Roskilde.

cof

Efter at have stukket hul på vablen 2 gange, så faldt huden af og så blev det lidt svært. Jeg kan jo ikke gå rundt med åbent ind til råt kød, så jeg har haft gang i div. plastre og forbindinger, men nu er det vist på vej til at hele – god nok utroligt hvad sådan en skvat varm kaffe kan gøre.

Siden Fluffy er blevet udekat, har vi (kattene og jeg) haft en morgenrutine med leg i haven – mens det var 30 graders varme så var det jo så hyggeligt, men nu skal jeg jo både have støvler og frakke på, inden legen kan begynde – og især Fluffy er meget utålmodig hvis det ikke går hurtigt nok. Jeg har købt nyt legetøj som vi bruger – “sjovt nok” så er det kun mig der dur – Johnny har ikke en chance der, kattene sidder bare og ser på ham, for deres skyld kan han da bare lege mens de venter på mig, ha-ha.

45457329_1276940862448755_6048771127797350400_n

Fluffy springer rundt som en gazelle mens Felix sidder og kigger lidt på legen – han er jo også noget ældre og “lidt” mere tung i det, så det med at springe rundt, det gør han ikke – han lægger sig derimod på legetøjet, men så er han da med ihvertfald.

Eftersom jeg – heldigvis – ikke havde en blodprop i venstre ben, så er vi (lægen og jeg) nu igang med videre udredning for, hvorfor det ben hæver så meget. I den forgangne uge har jeg både været til læge, fysioterapeut og massagebehandling – det går lidt bedre med hævelsen, men jeg gør jo så også en del øvelser som jeg har fået af fysioterapeuten og i denne uge skal jeg til kirurg og have fjernet en åreknude (jeg har tidligere haft en blodansamling i en åreknude, så han og jeg er helt enige om at åreknuder skal jeg ikke have) sjovt nok også på venstre ben – hvad er der med det ben? I næste uge skal jeg til videre undersøgelse hos en anden læge, min egen læge bruger udelukkelsesmetoden i forsøget på at finde årsagen.

Der skal godt nok ske meget her i november – på torsdag skal vi til koncert med “Magtens korridorer” – min fødselsdagsgave til min mand. Jeg har fundet ørepropper frem til mig :-)

Normalt vinder jeg så at sige aldrig i noget som helst – ikke fordi jeg spiller særligt meget, en lottokupon engang imellem – men så skete der godt nok noget i sidste uge. Jeg havde op til sidste weekend købt en “ugepakke”, den indeholdt optil flere spil, og se så her – lørdag vandt jeg kr. 100,- i Lotto, fredag vandt jeg kr. 62,- i Eurojackpot – og fuld af fornøjelse købte jeg så straks en ny “ugepakke” – og der vandt jeg kr. 50,- i lørdags – hvad skal det dog ikke ende med? den store gevinst måske?

Efter vi er gået over til “vintertid” så kan kattene – især Fluffy – ikke finde ud af klokken, for det første så er vi godt nok tidligt oppe, dernæst så skal der serveres aftensmad noget tidligere og så er der det med mørket – vi kan tydeligt mærke forkel. Har egentligt aldrig tænkt på det med Felix, men Fluffy er lidt forvirret.

Omvendt er mørket jo også hyggetid.

oznor

hyggetid.