Katte på taget.

Så skete det, som jeg ikke havde troet muligt. Fluffy og Felix sammen, der danser på huset tag. Det er jo ingen hemmelighed, at Fluffy synes det er pragtfuldt at sidder på taget og nyde udsigten – og jage fugle væk. Men jeg var da af den helt klare overbevisning, at Felix ganske enkelt var blevet for tung i rumpen til den sport. Efter han er blevet fri for sin pels, er han blevet en helt anden kat – glad og med på den værste, og hende Fluffy holder sig ikke tilbage for at vise vejen. Det ender nok med at han taber nogle af de kilo, som han vejer for meget, med al den aktivitet.

Jeg fik ikke et billede af ham på taget, men der kom da lidt billeder af dette sindsoprivende drama – kattene havde en fest mens Johnny hente diverse stiger, jeg hentede godbidder – mens maden var i overhængende fare for at brænde på.

oznor

“I kan ikke fange mig….”

oznor

“se lige hvor dygtig jeg er…”

Mens Fluffy optrådte på det ene tag i den ene ende af huset – så optrådte Felix på det andet tag i den anden ende af huset – længst væk naturligvis.

oznor

Felix bliver hentet ned.

Nu er det temmeligt længe siden Felix rendte rundt på taget, så lige præcis hvordan han er kommet op, ved vi ikke, men katten kunne ikke helt huske hvordan man kom ned igen – så stiger måtte hentes (i forskellige størrelser forståes) og katten kom ned.

sdr_HDRB

Johnny forsøger at lokke Fluffy med godbidder.

Nu manglede så den lille frække, men det var så ikke lige hvad hun havde lyst til, næ nej, hun blev i den ende længst væk, og hver gang Johnny flyttede stigen – så flyttede hun sig også – hun havde en fest, kan jeg godt sige jer. Men til sidst lykkedes det at få fat i hende – og vores mad brændte ikke på, mens redningsaktionen stod på.

ptroz

Nu er vi trætte.

Ovenpå dette drama, så var det godt at putte sig i hvert sit skind og lige få sig en lille lur.

Nu håber jeg bare, at de venter med flere af den slags stunts til Johnny befinder sig på matriklen, for jeg kan ikke klatre rundt på stiger og redde katte.