Kobberbryllup

kobberbryllupI dag den 21. december 2015, har vores datter og svigersøn kobberbryllup. I den anledning skulle vi naturligvis lave en æresport. Og det er den sjove ting jeg omtalte i sidste blogindlæg, som jeg har lavet.

WP_20151219_001Første skulle vi have noget gran – det klarede svigerfar, han har skoven lige uden for døren.

Blomster blev der købt, og jeg gik igang med at beklæde træskelettet som min mand  havde lavet – det var sjovt – også at pynte det hele bagefter.

I går aftes skulle hele herligheden så stilles op. Det var endnu sjovere.

WP_20151219_002

Christian (en nær ven af brudeparret), vores 2 børnebørn, min mand og jeg, beklædte vinduerne med sorte plastiksække (så ingen kunne se hvad vi lavede) og så skulle der laves ballade.

 

WP_20151220_006Christian blev sat til at borer i en brosten (så dem derinde skulle spekulerer på hvad vi lavede) og det ældste barnebarn og jeg klirrede med tomme flasker, bankede på muren og hvad vi nu kunne finde på.

Begge mænd var iført pandelamper og min mand havde sat ekstra lys op, så de kunne se hvad de lavede.

Og så skulle æresporten op – den blev så flot (syntes jeg selv).

Til sidst smadrede vi flaskerne (i en pose) så dem derinde troede der skete et uheld med et vindue.

 

I morges var vi så til morgenkaffe sammen med mange venner, der var kommet igen – for selve festen blev holdt i lørdags.

WP_20151220_007WP_20151220_004WP_20151221_016

Det har været nogle dejlige og sjove dage – og gode oplevelser samler jeg jo på.

Det er alt dette, jeg er temmelig stolt over at have klaret – men nu gør kroppen godt nok oprør, hold da op hvor har jeg ondt alle vegne – men jeg er bare så glad.

Kvalmen viser, at den er der endnu (bare så jeg ikke skal gemme det) men- skidt med det, alle julegaverne er klaret, fødselsdagsgaven til ældste barnebarn Caroline, som har 12 års fødselsdag den 24.12., er også klaret, alt er købt ind – jeg er simpelthen klar til jul.

 

 

 

 

 

2 thoughts on “Kobberbryllup

    • Hej Sofie. Undskyld, jeg ikke har svaret dig noget hurtigere – jeg havde købt spraymaling i kobber og sprayet div. blomster med det. Håber du kan bruge ideen og at det ikke er forsent.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.