Mange dejlige oplevelser.

cof

Felix på hans elskede bambusbænk

Tidligt på sommeren købte jeg 2 bambusbænke til haven – bambus er jo i den grad “på mode” i år, så det skulle vi da også have. Ret hurtigt overtog Felix den ene som han ligger på om aftenen. Så stor var balladen, da Johnny tillod sig at sidde på den, i skyggen, for at læse sin avis. Der var så ikke andet at gøre, end at sætte 2 bænke sammen – så kom der ro.

cof

Clementin træ

Vores clementintræ har det godt, det bliver spændende at se de små frugter blive store – og at smage på dem. De store appelsiner bliver ikke til noget i år, ej heller citronerne.

sdr

Jørgen, Bente, Johnny og mig.

Hver lørdag er der torvedag i Køge, vi tager tit derind, nyder byen og stemningen. I lørdags (28.7.) var vi også derinde, da Johnny blev ringet op af vores ven fra Fåborg. De holdt foran vores hus – men der var vi jo så ikke – ret hurtigt blev en aftale sat i stand og vi mødte dem i Køge og spiste lækker frokost sammen, mens vi talte om hvad der var sket siden sidst. De flyver og farer rundt i verden – Grønland, Spanien og mange andre steder – men nu var de så i Danmark og hygge med os. Så dejlig en eftermiddag.

cof

Villads 9 år den 31.7.

Villads skulle holde sin fødselsdag på Bakken med mor og far, storesøster og en god ven. Men vi kunne ikke vente med at give ham vores gave, så vi havde nogle dejlige timer sammen om søndagen. Alle gæsterne kommer på lørdag den 4.8.

Så vi tog til Stegemarked i stedet for, havde hørt så meget om alle de kræmmere der skulle komme der. Et stort område af byen var tæt besat med kræmmere alle vegne. Vi kom tidligt, så vi kunne se noget. Bagefter ville vi finde et sted at spise, men i Stege fandt vi ikke noget. Så kører vi da bare til Bogø, sagde Johnny, det er også mange år  siden jeg har været der. Selv har jeg aldrig været der. Vi så for os, at vi kunne sidde på en havn og spise, men der blev vi snydt – ingen havn eller frokost til os. Hmm.

Så tager vi da bare til Vordingborg, sagde Johnny, der må da være et sted vi kan få frokost. Og det var der.

sdr

Cafe Klint.

Op ad gågaden med os, og lige op til Cafe Klint, dejlig mad og dejlig øl, lige vores mærke, mørkt og koldt. Nærmest lige om hjørnet, var førnævnte Jørgen tidligere medejer af et hotel, hans fødselsdag blev holdt der, stor fest meget hyggeligt, en del år siden, men hyggeligt at være der igen. Efter frokosten skulle vi da lige se Gåsetårnet.

sdr

og se så her hvad vi fandt.

burst

Gåsetårnet med en soldat.

cof

det er varmt for vores pelsdyr. Dejligt med en lur i skyggen – jeg læser og hun sover.

cof

“Slørhalens” fjer.

Vores lille (ja, faktisk er hun større en Felix (men en slankere udgave), men stadig vores baby) slørhale samler på fjer. Jeg havde undret mig over alle de fjer der lå alle vegne i huset, men det er så Fluffy der bærer dem ind mens hun snakker med dem og gnaver i dem – man kan se bidemærkerne – det er jo fint nok, at hun nøjes med fjerene og lader fuglene være.

bevæbnet til tænderne 1.8.18

Forleden havde vi en dum oplevelse i haven, en nabos kat forfulgte Fluffy, så hun i skræk tumlede ind i en mur – jeg råbte op og klappede i hænderne, få at få den anden kat væk, Felix kom spurtende inde fra en anden nabo (hans “søster” var i knibe) – vildt oprør på matriklen. Fluffy forsvandt til den ene side (med Felix efter sig) og den anden kat rendte til den anden side. Når Fluffy bliver bange for noget, så går der en rum tid, inden hun kommer sig over det. Hun turde så efterføgende ikke gå ud i haven, uden vi var med, så noget måtte der gøres.

Så, bevæbnet til tænder med Villads vandsoftgun, måtte jeg gå tur med kattene, for hvis nu den formastelige fyr (vi ved det er en hankat) kom igen, så måtte han lige have lidt vand. Han har ikke været her siden.