Mit navn er Felix…kæmpekatten Felix.

 

 

edf

edf

Alle der kender mig ved, at jeg ikke magter regnvejr – og denne nat har været umenneskelig eller måske snare “ukattelig”.

Min far og mor fortæller, at det har været som at have et barn der skulle have tænder (ikke at det siger mig noget, jeg har ligesom altid haft mine) – min far og min mor har været oppe på skift – for at tørre mig – hele natten igennem, ingen søvn til nogen af os, jeg har godt nok været sur – men ingen ting har hjulpet – hverken på regnvejret der bare blev ved og ved, eller at min far og mor stod op i nattens mulm og mørke, for at tørre mig – jeg hader at blive våd.

edf

edf

Så i dag har vi alle været lidt “slappe i koderne” (hvad det så betyder) – det har også regnet meget i dag, men der lå jeg på sengen og sov (min mor har fået massage i dag og min far har forsøgt at lave noget arbejde, men måtte opgive da det blæste for meget) men jeg var ligeglad, for nu skulle der soves.

Men jeg er så udmattet ovenpå denne forfærdeligt nat, at jeg lige sover lidt mere, kan knapt holder øjnene åbne – pokkers til katteliv.

Jeg hader regn!

1 thought on “Mit navn er Felix…kæmpekatten Felix.

  1. I see you don’t monetize your website, don’t waste
    your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for: best adsense
    alternative Wrastain’s tools

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.