Nu må det da snart blive forår.

cof

Tivoli 2018

Som noget nyt, havde Tivoli vinter åbent i februar. Vi har årskort, så vi får da noget for pengene i år – der kommer også en ekstra åbning omkring påske – det bliver da spændende.

Hele haven var ikke åben, der bliver bygget og regeret, så der er nyt at se på, når haven åbner igen. Men vinterudstillingen var rigtig hyggelig, syntes vi.

cof

Billeder fra Igloen i Tivoli

På det tidspunkt var der ikke rigtigt faldet sne i Danmark – det ændrede sig drastisk efterfølgende, for hold da op, hvor har vi fået sne – det har været dejligt (for nogen) :-)

oznor

vinter 2018

fbt

fødselsdag februar 2018

Så har jeg haft fødselsdag – vi smuttede en tur til Køge og spiste frokost – super hyggeligt – det er det nu altid. Jeg ønskede mig ingenting, og da jeg ikke vil købe noget, bare for at købe noget, så var der ingen gave – det har dog ændret sig efterfølgende, der udkom sørme lige en ny duft – og det kan man altid bruge, jeg kan ihvertfald.

cof

der leges.

Alt hvad Fluffy gør – det skal Felix også gøre. Han har ikke været interesseret i at lege i en del år (tror ikke der er blevet leget særligt meget med ham, i hans tidligere hjem) og vi vil rigtigt gerne lege med dyrene – han opdagede hurtigt, at Fluffy elsker at lege med bruseforhænget – nærmest sådan noget bøhh-titit – så det måtte da også prøves, med succes.

I den sidste tid, har de begge været i udestuen en del tid – han løber jo ud og besørger og Fluffy er nu begyndt at forsøge at “gå gennem ruderne”, så i dag har jeg haft hende i en sele ude på terrassen. Og så var det sjovt at følge, hvad Felix ville gøre – han rendte i rumpen på hende, skulle holde øje med hvad hun fandt på – men samtidig var det jo en årsag til at han var derude, så der blev skrabet i jorden (til det han nu skulle) mens der blev holdt et vågent øje med den lille – han løb frem og tilbage mellem “toilettet” og hende, for lige at tjekke – inden han nu kunne gøre det han skulle – så sjovt.

Johnny og jeg er dog ikke helt modne til at slippe hende løs, der skal lige gåes lidt mere rundt i kvarteret, så hun kan finde hjem igen. Hun vejer nu over 5 kilo, er silkeblød og super kælen – hun er simpelthen en gave.

Da jeg stadig ikke kan sidde så længe ad gangen, så besluttede vi igår at køre til Inventarland i Valby, for at se på en ny stol. Jeg havde tænkt mig at se på en sadelstol og en almindelige kontorstol, men da den flinke ekspedient hørte at jeg sad helt ude på kanten af stolen, når jeg arbejde – snuppede han lige en sadelstol og bad mig sætte mig på den. Hold da op…

sadelstol

Hvor sidder man godt på sådan en – og så (når man er blevet rigtig dygtig) kan den røde kugle drejes ud, så der kommer en vippe funktion (ligesom når man sidder på en stor bold) – nu bliver det spændende, om jeg kan sidde noget længere sådan på sigt. Så der blev ikke købt nogen almindelig stol, jeg har jo også en, men den der pænt slidt efterhånden.

Vi har været til foredrag i DanskMPNforening (som er foreningen for min sygdom). Det blev holdt på Roskilde hospital, af en mand der har behandlet de sygdomme i 30 år, han brænder virkeligt for at forske i hvorfor de (der er 3) sygdomme udvikler sig, han er tovholder for mange projekter som skal belyse, hvad disse sygdomme gør ved vores krop.

Lad mig sige det sådan – nu har vi hørt ham nogle gange, og hver gang fået noget med hjem – vi bliver så kloge på det her :-) – dennegang var det ikke for sarte sjæle, selvom vi jo godt ved, hver især, hvad der kan ske med os, så er det i nogen tilfælde hårdt at få det “råt og usødet” – og det fik vi.

Der er altid mange pårørende også, og det betyder meget, at ægtefællen har hørt hvad det her drejer sig om, så kan man jo støtte hinanden i hverdagen.

Imorgen skal jeg til konsultation på Roskilde, mine prøver er ok – så vidt jeg kan se – og har det efter omstændighederne godt nok, der kan ikke ændres på medicineringen så der kan ikke gøres mere lige pt. Men det er naturligvis altid rart lige at snakke med sin hæmatolog (blodlæge).

Lige pt. har jeg travlt arbejdsmæssigt med “Persondataforordningen” som jo træder i kraft her til maj. Lige noget for mig, at fordybe mig i den slags lovgivning. Jeg var til møde i søndags omkring det, og en af foredragsholderne gav også udtryk for, at han nød at fordybe sig i den slags. Mange sad “helt blanke” og anede intet (selvom der har været skrevet og talt om den lov længe) og skulle nu først igang med deres eget firma og samarbejdspartnere – selv er jeg næsten færdig, har altså også været igang med det her i ca. 6 mdr. – så når jeg tænker på hvordan mit sidste ½ år er gået (rygsmerter) så er jeg temmeligt stolt, faktisk.