Nye lyde.

Der sker noget nyt hele tiden.

Et par aftener har jeg hørt et skrig ude i haven – kun eet, og har tænkt at det nok var en kat, eller noget, men ikke et skrig jeg kendte – kan altid hører hvis det er Felix der er utilfreds med noget, men har egentligt aldrig hørt noget tilsvarende fra Fluffy.

Se lige for jer – Felix ligger og sover formiddagslur i sin kasse i et udhus – Johnny og jeg er i hver sin ende af huset – og pludseligt lyder et skrig! Alle mand og kat af huse, vi styrter ud i udestuen, hvor lyden kom fra, og der sidder Fluffy med bølgende barm, øjne der lyner og ørerne fladt til hovedet, bagudvendt – væk lusker Sorte (en hankat fra en genbo). Vores “lille” (hun er større end Felix nu) baby har fundet sin stemme – ikke noget pjat med drenge her. Felix kunne knapt holde sig oprejst, sådan vågnet midt i søvnen, men magtede dog lige at slæbe sig ind i kassen igen – nu var vi her jo.

En anden lyd vi heller ikke havde hørt før, var lyden af vaskemaskinen der ikke kunne “komme videre” i programmet, med tromlen fuld af vådt tøj. Jeg ved snart ikke hvilken lyd der var værst.

Johnny fik ved hjælp af kræfter og håndværktøj skilt filteret ad, det var temmeligt fyldt med forskellige unævnelige ting – og kalk. Jeg bruger afkalkning i hver vask, så forstår ikke rigtigt alt det kalk, dernæst har vi blødgøringsanlæg på vandet, nå men tøjet kom ud på en snor til tørring, og Johnny var inde på nettet for at undersøge hvor mange tusindkronesedler der skulle flyve fra matriklen – for maskinen ville hverken det ene eller det andet.

I går søndag, ville maskinen dog gerne lege noget mere med os – Johnny mener den lige skulle o-stille sig, efter den forfærdelige oplevelse – så nu er alt godt igen.

En anden ting som vi heller ikke vidste noget om:

cof

muldvarp

cof

efter at have haft en fest med en muldvarp

Maincoone katte graver muldvarpe op – det vidste vi ikke. En morgen kom Fluffy styrtende ind i soveværelset med et eller andet, og havde en fest med det. Der var ingen lyde – pip eller piv – så jeg sov bare videre. Da jeg stod op, fandt jeg denne lille fyr – måtte da lige google den, har aldrig set en muldvarp – og katten var helt død det meste af dagen, tydeligt meget udmattet. Endnu en ting vi har lært.

sdr

elsket datter

Vores datter har taget motorcykelkørerkort – men den første bike hun købte fik hun ondt i nakken af at køre på, så den blev solgt igen. Det sjove ved denne historie er så, at jeg hele tiden har haft et billede af hende på en scooter, sådan inden i hovedet, lige fra jeg hørte hun skulle have kørerkortet. Og pludseligt så kommer hun på lige netop sådan en – der sidder hun også meget bedre.

I dag er det 3 uger siden jeg kom til skade med højre ben – for 4 dage siden kunne jeg gå uden krykker og i dag har jeg, indtil nu, ikke taget smertestillende piller, Så det går fremad. Har godt nok også tilkøbt mig behandlinger for at blive rask igen – men skade på ledbånd og nerver i klemme, det må åbenbart tage sin tid. Har nu kørt bil og været ude og handle, i den anledning fandt jeg så ud af, at jeg ikke kan gå ned af trappe endnu – men det kommer vel også på et tidspunkt.

Da en nerve driller, temmeligt meget, i højre lår, kan jeg ikke sidde ved computeren og arbejde og heller ikke stå så meget – så arbejdet har ligget i bunker og ventet – det er så ulempen ved at arbejde hjemmefra, jeg har jo kunnet se arbejdet hobe sig op, svært at sygemelde sig til sig selv. :-)

Men bortset fra alt dette, så nyder jeg jo vejret, kan mærke at min krop har godt af varmen og det er positivt.

fbt

fik lige taget et nyt billede.