Ondt i ryggen.

Efter min rengøring i torsdags, er der åbenbart sket noget med ryggen – fredag vågnede jeg op til, hvad jeg fornemmede måtte være et hold i ryggen, men det udviklede sig ikke helt som det plejer (har da prøvet det før), men vi skulle dels besøge en kusine til min mand om lørdagen (og det havde jeg glædet mig meget til, så et afbud var utænkeligt) og dels skulle vi om søndagen på tur med min bror og svigerinde – også noget som jeg havde set frem til med glæde.

Det var ryggen imidlertid fløjtende ligegad med, ondet udviklede sig i sit eget tempo – men vi havde nogle dejlige oplevelser, fortsættelsen på ryggen kommer lige om lidt – men først vil jeg fortælle om vores søndagsudflugt.

Vi var til frokostbuffé på Traktørstedet Maglesø i nærheden af Holbæk.

sdr

Johnny (i blåt) min bror og svigerinde.

cof

cof

 

cof

cof

Super lækker buffé – og ikke at forglemme, kaffe og lagkage med i prisen.

cof

cof

Fantastisk område – desværre lukker det til oktober, trist med disse lukninger af gamle traktørsteder, men her har det noget at gøre med en ny ejers ønske om at lave huset om til boliger.

Jeg vidste godt at jeg skulle “betale en pris” for disse besøg/udflugter, men havde ikke i min vildelse fantasi forestillet mig at den pris blev så høj.

Da vi kom hjem søndag eftermiddag, havde jeg meget ondt i ryggen, musklerne krampede og jeg kunne knapt trække vejret. Jeg havde nogle piller (som jeg egentligt godt vidste at jeg havde det dårligt med) der hedder Tramadol – dem fik jeg udleveret i forbindelse med en fodoperation – så i desperation tog jeg en af dem og lagde mig en times tid, til natten tog jeg en til – næste dag (i går mandag) blev et mareridt af smerter og dårligdom – så slemt at jeg fik sendt et råb om hjælp til min læge – han måtte skrive recept på noget smertestillende, som jeg kunne tåle – min mand var i lægehuset sidst på dagen for at få hjælpen, alt var kaos, sygeplejersken lovede at hjælpe med kontakt til lægen – jeg kunne knapt stå på benene, trække vejret og da slet ikke komme ud af sengen – det her lignede ikke noget jeg tidligere havde været ud for.

Vores datter kom, så – og ringede til lægevagten (ikke fordi vi ikke selv kunne finde ud af det, men hun var meget bekymret, det var vi andre også, men jeg magtede ikke andet end at forsøge at trække vejret), der meget hurtigt sendte en læge – som kunne sige til mig, at jeg skulle holde mig fra Tramadol, det gik ikke sammen med kemoen (som jeg jo skulle have). Dernæst undersøgte hun ryggen (jeg var bekymret for om jeg havde pådraget mig et brud og med tanke på hvor dårlig jeg var, så spøgte en evt. blodprop også) og sagde at mine smerte var helt i tråd med en forvridning, så jeg skulle bare tage det helt roligt – hun var ikke bekymret for mig – hverken med det ene eller det andet.

Så vidt så godt – i løbet af natten blev smerterne værre og i morges tog jeg så en ipren og 2 panodiler – efterfølgende gik jeg på mailen for at se om min læge havde svaret på min mail. Det havde han – nu lå der en recept på medicin til at få musklerne til at slappe af og beskeden om, at jeg ikke måtte tage ipren! Super, en sådan havde jeg jo lige slugt.

Nå, jeg har så taget 2 piller allerede, for musklerne og nogle flere panodil, så nu er jeg næsten smertefri – må så til gengæld ikke køre bil – men skidt med det, føler ingen trang til at komme ud på de danske landeveje.

Er faktisk vildt imponeret over, at man godt stadig kan få besøg af en vagtlæge.

cof

cof

Mens jeg, i sengen, ventede på at pillerne skulle virke, så kunne jeg da lige tjekke min facebook – det kniber lige med at være på der, til daglig – men hjernen er ikke til arbejde lige nu, så facebook er sagen. Super med sådan en bærbar, hvor har jeg dog stor glæde af den.

1 thought on “Ondt i ryggen.

  1. Mange kram til dig, du er skisme en sej kvinde, hvad du dog ikke kan klare.Hils min fætter.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.