Så er vi igang med foråret.

ozedf

det “dufter” da af forår.

Endnu et forår er på vej – denne årstid er min den bedste, at se alt der spirer og gror, tulipaner og andre løg, der kommer op ad jorden, det er bare så dejligt.

Forleden havde jeg fødselsdag, så huset er fyldt med dejlige blomster. Vi havde den nærmeste familie til frokost – det er jo en af fordelene ved at være pensionist, så kan man – på sådan en helt almindelig tirsdag – have gæster til frokost, alt behøver ikke at være i weekenden, vi er ved at lære det :-)

ozedf

skønne tulipaner fra en genbo.

En genbo kom med en buket – jeg blev ellers ikke “rundt”, men sådan nogle flotte gule blomster er da bare så livsbekræftende, så de står her på kontoret blandt de grønne planter som jeg også er begyndt at fylde huset med.

Det kribler jo noget i fingrene for at komme ud og arbejde i haven – lige pt. forsøger Johnny at flytte nogle rhododendrons – det er hårdt arbejde skal jeg hilse og sige. De skulle faktisk have været flyttet allerede sidste år, men pludseligt havde vi jo nærmest 30 grader i 3 måneder og det var ikke til at tæve en spade i jorden, så alle vores gode ideer med hensyn til haven, det måtte pænt vente til “vådere” tider – det kunne så godt være nu, tænker vi.

Igår aftes prøvede vi noget nyt – vores lokale cafeteria i Hallen er begyndt at afholde fællesspisninger den første aften i måneden – det var så igår, til wienerschnitzel. Jamen altså, vi var ca. 100 personer og mad manglede der ihvertfald ikke, sikken et arrangement – det er ikke sidste gang vi skal deltage i det – faktisk har vi allerede meldt os til næste gang, det bliver til gammeldags oksesteg.

Da vi skulle afsted var Fluffy ikke hjemme, Felix lå og sov og den lille havde åbenbart travlt med noget i haven. Jeg kan bedst lide at hun er hjemme når vi går nogen steder, men altså “damen” var ude og føjte.

Da vi kom hjem, blev vi mødt af en meget forurettet kat, hun sad med bølgende bryst, strittende kindhår og flammende øjne og stirrede på os – faktisk behøver man ikke at kunne “kattesprog” – det var helt tydeligt at hun spurgte hvad fa…. vi havde gang i, her kom hun hjem til et tomt hus, og hvor havde vi været??? (man kunne næsten hører hende sige det) – nå, så måtte vi jo kæle lidt med fruentimmeret, så blev hun god igen.

Jeg er begyndt at cykle hver dag, åhh hvor er det godt at komme på den cykel igen, har ellers gået ture hver dag her i vinter – men nu er cyklen kommet frem.

rbsh

hortensia (kunstig).

Snart er det tid til hortensiaerne igen, er tosset med den plante, har den i krukkerne i hanven og det vare jo noget inden de kommer igang udenfor, selvom der er knopper nu, men så får man lyst til at købe endnu én når de kommer frem på Torvet – og inden man ser sig om har man temmeligt mange. I år skal nogle af dem ud i de bede som jeg har skulle ændre sidste år, det glæder jeg mig til at få gjort.