Spændende weekend i sigte.

Igen i år skal vi til Årsmøde i MPN-foreningen (min blodsygdom) – tidligere år har det været i Svendborg, på Christians Minde som jo ligger et helt fantastisk sted, til lange gåture ind til byen.

Men i år skal det så være på Park Hotel i Middelfart. Vi har været der tidligere, til generalforsamling, men det var jo bare noget med hurtigt gennem byen til hotellet og ligeså på hjemvejen. Så det der med lange gåture langs vandet, kan jeg ikke lige se for mig – men det er der garanteret et sted.

Tidligere år har vi – til jul og andre tider – ønsket os “Smartbox oplevelser” – I ved de her gavekort som mange aldrig får brugt inden de udløber, men vi har haft mange dejlige oplevelser, for vi har bla. brugt dem på vores ferier rundt omkring i landet – det passer os fint med ” en overnatning med middag og morgenmad” og derefter videre på turen.

Vi har et sådant gavekort der udløber den 3.10.18 – rent faktisk er det et jeg har opgraderet fra “brunch for 2” – det kan man nemlig, jeg synes det er smart at man kan betale et beløb selv og derefter få et gavekort der passer bedre.

Nå, men for at vende tilbage til det årsmøde, så fik jeg den ide, at vi da kunne gøre det hele lidt mere spændende. Vi skal nemlig være i Middelfart allerede kl. 9 lørdag morgen, og det betyder jo så, at vi skal meget tidligt afsted fra Hårlev – men hvis nu man kunne lave noget smart med det gavekort – og se nu her, hvad vi skal:

2018-09-24 (5)

Vi skal simpelthen overnatte på Hejse Kro – Fredericia = Middag, overnatning og morgenmad. Der kører vi til fredag, så skal vi ikke kører så langt dagen efter til Middelfart – det er da smart.

Da vi godt kan lide at opleve noget, så måtte jeg lige omkring i nabolaget for at se, hvad vi evt. kunne opleve om fredagen – det kom der så det her ud af:

2018-09-24 (3)

Kolding hus – et slot jeg ganske enkelt ikke aner en bjælde om – men der er sørme en smykke udstilling =

2018-09-24 (4)

Udstilling om magtens smykker – det ser flot ud, det skal vi da se.

Lørdag morgen kører vi så videre til Middelfart. Vi glæder os meget til de spændende foredrag vi skal høre til årsmødet. Der er bla. et foredrag om de følgesygdomme der er ved min sygdom (som om det ikke er nok at få en blodcancer – næ nej, man skal trækkes med alt muligt andet også) som feks. problemer med øjnene og tarmsygdom.

Kattene skal på 5-stjernet hotel, som de plejer, intet er for godt til de to guldklumper – så ved vi de har det godt og vi kan nyde de oplevelser der kommer.