Statusopdatering på ryggen.

Tirsdag den 27.6. skulle jeg til tjek på Holbæk sygehus, vedr. knoglerne. Da jeg fortalte hvordan jeg havde det med ryggen og højre hofte – og hvordan jeg havde haft det – blev der med det samme bestilt en nærmere undersøgelse – røntgen viste det sig.

Jeg fik besked om, at jeg nu skulle passe yderligere på hvad jeg foretog mig – så Johnny har overtaget støvsugningen :-)

Samme dag fik jeg indkaldelse til røntgen på Kalundborg sygehus – det kræver en køretur på 1½ time her fra matriklen, så det måtte naturligvis ændres.

Og nu kommer der noget meget positivt:

Jeg ringede til Kalundborg og bad dem om at sende henvisningen til et andet hospital -Næstved feks. (Køge har laaang ventetid) – ved nærmere eftersyn på google fandt jeg ud af, at man nu opererer med “Drop-in” muligheder for røntgen, hvis man har en henvisning fra en læge – det havde jeg jo, så efter 10 min. ringede jeg til Næstved og spurgte om min henvisning egnede sig til “Drop-in” – hun havde lige netop modtaget beskeden fra Kalundborg, og jeg kunne komme til 1½ timer efter (hun mente det var bedst at jeg fik en tid, meget venlig dame) – så vupti, nu er der taget billeder af min ryg og højre hofte – svaret kommer om 3 uger.

Det er da fantastisk, synes jeg. Så elendigt er det danske sundhedsvæsen altså ikke, det er jo ellers det man læser mest om. Føler mig generelt godt behandlet.

Midt i al denne elendighed med smerter og dårligdom, så havde vi forleden en sjov oplevelse.

edf

Felix

Det kan godt være at ham her Felix er stor, men han springer stadig rundt, vi har lige læst at katte ikke “snakker” sammen, det er kun noget de gør med mennesker – men ham her, han snakker også med andre katte – det er altså en sjov fætter vi har. Nu til det sjove:

Felix fanger mus – vi kan ikke finde ud af hvor han napper dem, men han kommer ind med små mus og giver dem til Johnny – om natten forstås. Man kan altid hører på ham, når han kommer med en gave. Forleden nat hørte jeg han kom med en gave, man da han altid passer meget på at “gaven” ikke tager skade (uanset om det er en fugl eller en mus, så er han meget forsigtig med dem) så smuttede den fra ham. Jeg stod op for at se hvad han havde fundet til os, men “gaven” havde åbenbart søgt ly under et skab hvor katten kun kunne få lidt af hovedet ind under, så vi gik i seng igen. Dagen efter forsøgte vi at finde en evt. mus, uden held.

Bedst som jeg sidder og arbejde, hører jeg katten komme med noget (Johnny er ikke hjemme), på de lyde han siger er jeg slet ikke i tvivl om andet, end at han kommer med en gave. Jeg “springer” ud i køkkenet, møder Felix der forsigtigt lægger en lille bitte mus på gulvet til mig. Musen piler naturligvis i dækning, mig efter musen (uanset rygsmerterne) – mens katten sidder stille og roligt og følger løjerne – det lykkes mig at få musen op i et hjørne og få fat i den. Her i huset passer vi på dyrene – så den lille fyr blev sat ud af et vindue – det var ikke krummet et hår på hovedet af den. Er det ikke en utrolig kat vi har?

cof

Moster Vera – nu 80 år.

I går var vi til 80 års fødselsdag med Johnnys moster Vera – det var en super hyggelig dag i familiens skød – der blev rigtigt snakket med alle fætre og kusiner, onkler og mostre og tanter. Den flotte kage var lavet af moster Kirsten.

Desværre måtte jeg gå hjem efter nogle timer, smerterne var ved at tage livet af mig – så hjem til pillerne. Jeg har såvidt muligt ikke taget smertestillende i denne uge, hjernen “sovser” helt til, og den har jeg i den grad brug for i denne tid, der skal afsluttes regnskaber i stor stil, så nytter det ikke noget at hjernen er slået fra.

 

1 thought on “Statusopdatering på ryggen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.